Padel

 

Abonnementsformules padel:

 

 

Combi-abonnementen Tennis & Padel

 

Een  combi-abonnement start op 1 januari 2024 en loopt door tot 31 maart 2025. Indien later in het jaar wordt ingestapt in een combi-abonnement, wijzigt dit de einddatum van het abonnement NIET!

Interclub-spelers tennis dienen voor 15 januari lid te worden om toegevoegd te kunnen worden aan hun interclubploeg. Bijgevolg zal de betaling van combi-abonnementen van interclub-spelers tennis moeten worden voldaan tussen 1 en 15 januari. Niet interclub-spelers tennis kunnen combi-lid worden op elk ander moment van het jaar.
 

Rollend abonnement Padel

Een rollend abonnement (enkel mogelijk voor padel) wil zeggen dat men op elk moment van het jaar lid kan worden en dit voor 12 maanden lang. (bv.: Wordt men lid op 1 mei 2024, dan blijft het lidmaatschap geldig tot en met 30 april 2025). 

 

Ledenstop:

Een ledenstop padel zal worden ingevoerd zodra de kaap van 200 padel-leden (combi + rollend) wordt bereikt. 

 

Reservatie Padel:

  • Een padelsessie wordt gereserveerd voor 1,5 uur
  • Er dienen 4 namen opgegeven te worden per reservatie (via site Tennis Vlaanderen)
  • In de daluren kan u onbeperkt reserveren (daluren: weekdagen van 9u30 - 17u00, weekends: de volledige dag)
  • In de spitsuren kunnen er per persoon maximaal 2 reservaties in de toekomst openstaan. Zodra dit tijdslot in het verleden ligt, komt er opnieuw een reservatiemogelijkheid vrij (spitsuren: op weekdagen van 17u00 - 23u00)
  • Het is VERBODEN onder een andere naam te reserveren: het bestuur kan hiervoor een boete van 20€ per overtreding opleggen. In geval van herhaling kan beslist worden het abonnement van de overtreder te annuleren (zonder enige vorm van vergoeding)
  • Bij reservatie zullen de lichten automatisch aan en uit gaan
  • Elk combi en padellid mag maximum 2 x per jaar een niet-lid uitnodigen om kennis te maken met onze club en padelinfrastructuur. Dit dient minimum 3 dagen op voorhand te worden aangevraagd via padel@tcherselt.be, zodat de reservatie door het bestuur in orde kan gemaakt worden. Nadien dient de uitgenodigde persoon te beslissen al dan niet lid te worden van onze club. Het is niet toegestaan meerdere keren op uitnodiging te komen spelen. In geval van een ledenstop zal het niet meer toegestaan zijn niet-leden uit te nodigen, om overbezetting van de terreinen te voorkomen.

 

Belangrijke herinnering: het is ten strengste verboden voor niet-leden een reservatie te maken via een andere naam (zie Padel-regels).

 

Vragen of opmerkingen: padel@tcherselt.be